Ulf Bergström tillträder rollen som ny VD i säkerhetsföretaget PC glass AB

2024 08 01

PC glass har blivit en välkänd tillverkare av extremt motståndskraftiga fönsterskyddsprodukter av främst aluminium och polykarbonat parallellt med företagets skyddslösningar mot beskjutning och explosion.

”PC glass har under sin relativt korta tid etablerat sig på den svenska marknaden med nuvarande produktsortiment men under min ledning tar vi nu nästa steg där vi bl.a. kommer att satsa på infrastrukturella lösningar för aktivt skydd mot, främst, vandalism. Vår ambition är att fortsatt leverera en trygg portfölj med ekonomiskt försvarbara säkerhetsprodukter till den svenska marknaden”, säger Ulf.

Om Ulf
Ulf har en stor och bred erfarenhet från liknande bolag i säkerhets- och glasbranschen. Ulf kommer att operera från PC glass nya huvudkontor i Höganäs.

”Det ska bli oerhört spännande att få leda och utveckla PC glass mot framtiden” avslutar Ulf.

Efterträder Pelle Hamgård

Pelle Hamgård, tidigare VD och fortsatt delägare i PC glass samt med från företagsstart välkomnar varmt den resurs Ulf förväntas bli.

”Att få med Ulf i båten känns verkligen tryggt. Ulf besitter den kompetens PC glass behöver för den tillväxt och expansion som krävs för PC glass absoluta etablering på den svenska marknaden ”, säger Pelle och avslutar, ”PC glass tillverkning förblir i Örkelljunga där bolaget byggt upp en effektiv produktionsapparat”.

E-post: info@pcglass.se

Webb: www.pcglass.se